Nosaltres

Pegasus Solutions neix amb un esperit de superació constant.

Amb una anàlisi crítica per millorar els errors passats i mantenir els encerts que amb molt d’esforç van aconseguir diferents persones que en algun moment de la seva vida professional es van creuar i van caminar al costat d’aquest projecte.

Ara som 5 companys, amics de la feina, als quals ens uneix la passió per l’enginy.

Perquè la paraula enginyeria ve d’enginyar, de crear, de construir,de pensar en com resoldre un problema per a un client.

Aquest és el nostre objectiu, resoldre els problemes dels nostres clients amb solucions basades en una anàlisi rigorosa, el treball i l’experiència aplicada a les noves tecnologies.

Manuel Blanco

Gerent

Susana Iglesias

Administració i Finances

Jordi Faiges

Departament d’Informàtica

Jordi Bartrolí

Departament d’Informàtica

Contacti amb nosaltres

+34 977 32 73 34

C/ de l' Abat Escarré 18 A, local 2 43204 Reus, Tarragona (ESPAÑA)

D'acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), les dades personals recollides en aquest formulari seran objecte de tractament per part de PEGASUS SOLUTIONS amb la finalitat de posar-nos en contacte amb vosté i oferir una resposta a les consultes plantejades per mitjà del present formulari. La base legal per al tractament de les vostres dades és el vostre consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals, el compliment d'obligacions legals i/o l'interès legítim de PEGASUS SOLUTIONS. Es podran exercir els drets daccés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a ladreça administracion@pegasussolutions.es. En tot cas, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legalment o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de linteressat. No es fa cessió de les dades recollides, excepte per obligació legal o cessions autoritzades per llei. Preguem, comuniqueu de forma immediata a administracion@pegasussolutions.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació amb les dades que ens ha proporcionat, per tal que aquestes responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.