Solucions a mida d’opcions tecnològiques

Des de Pegasus Solutions aportem solucions que s’adapten les característiques específiques de cada client. Assumim la responsabilitat de tot el procés, des de l’anàlisi, el disseny, la programació, i la implementació, fins al monitoratge. Dissenyem i desenvolupem aplicacions informàtiques en l’entorn online que enllacen a passarel·les de pagament. Duem a terme el desenvolupament, implantació i manteniment amb les tecnologies més avançades, i garantim l’accés a les dades de forma segura i el compliment dels criteris d’accessibilitat, usabilitat i qualitat.

Dissenyem i desenvolupem aplicacions mòbils a mida per a les plataformes iOS i Android, i oferim sempre la solució més adequada. Dissenyem la interfície, desenvolupem l’aplicació i la publiquem al mercat en línia corresponent.

Si la seva empresa necessita un programa específic per donar resposta a necessitats concretes, no ho dubti, posi’s en contacte amb nosaltres.

Contacti amb nosaltres

+34 977 32 73 34

C/ de l' Abat Escarré 18 A, local 2 43204 Reus, Tarragona (ESPAÑA)

D'acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), les dades personals recollides en aquest formulari seran objecte de tractament per part de PEGASUS SOLUTIONS amb la finalitat de posar-nos en contacte amb vosté i oferir una resposta a les consultes plantejades per mitjà del present formulari. La base legal per al tractament de les vostres dades és el vostre consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals, el compliment d'obligacions legals i/o l'interès legítim de PEGASUS SOLUTIONS. Es podran exercir els drets daccés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a ladreça administracion@pegasussolutions.es. En tot cas, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legalment o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de linteressat. No es fa cessió de les dades recollides, excepte per obligació legal o cessions autoritzades per llei. Preguem, comuniqueu de forma immediata a administracion@pegasussolutions.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació amb les dades que ens ha proporcionat, per tal que aquestes responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.