Sobre pegasus solutions

Pegasus Solutions es fundà l’any 2014 amb l’objectiu de crear productes de qualitat que aportessin solucions a mida als clients, tot això, amb un equip de professionals pluridisciplinari que engloba les àrees de l’enginyeria, l’electrònica, la informàtica i les comunicacions.

L’equip humà que forma Pegasus Solutions acumula 20 anys d’experiència en el sector dels aparcaments. Això ens permet donar resposta a totes les tecnologies que els clients puguin demanar. Així doncs, som un proveïdor integral capaç de donar resposta a totes les necessitats de gestió del sector de l’aparcament. Gràcies al nostre bagatge i al volum d’aparcaments que hem gestionat, som capaços d’adaptar-nos a totes les circumstàncies, tant en instal·lacions d’obra nova com en instal·lacions ja existents.

El nostre objectiu és posar les Tecnologies de la Informació al servei dels nostres clients per tal que puguin beneficiar-se d’un impacte positiu en:

La sostenibilitat.

El medi ambient.

La seguretat.

El confort de les instal·lacions.

L’eficiència en l’ús dels recursos, tant humans com tècnics.

Contacti amb nosaltres

+34 977 32 73 34

C/ de l' Abat Escarré 18 A, local 2 43204 Reus, Tarragona (ESPAÑA)

D'acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), les dades personals recollides en aquest formulari seran objecte de tractament per part de PEGASUS SOLUTIONS amb la finalitat de posar-nos en contacte amb vosté i oferir una resposta a les consultes plantejades per mitjà del present formulari. La base legal per al tractament de les vostres dades és el vostre consentiment, el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals, el compliment d'obligacions legals i/o l'interès legítim de PEGASUS SOLUTIONS. Es podran exercir els drets daccés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a ladreça administracion@pegasussolutions.es. En tot cas, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legalment o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de linteressat. No es fa cessió de les dades recollides, excepte per obligació legal o cessions autoritzades per llei. Preguem, comuniqueu de forma immediata a administracion@pegasussolutions.es qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació amb les dades que ens ha proporcionat, per tal que aquestes responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.